Annos Ark

Annos Ark

Älskar du dig?

AllmäntPosted by Anno Paananen 2015-03-05 08:25


Jag ser mig omkring och försöker förstå var majoriteten är på väg?
Ibland önskar jag att det vore så lätt även för mig. Liksom lätt att springa ifrån mig själv utan att bry mig om ifall jag kommer fram eller inte. Bara irra och virra och vara ytligt flirtig för att på det sättet förstå och känna efter hur det skulle kännas??
Ibland händer det att jag förundras över den ytlighet jag många gånger möter. Jag kan till och med beundra den, ytligheten alltså, och undra varför jag alltid behöver vara genuin och närvarande i allt jag ger och gör. Det är bara en kort sekund jag fascineras av denna personlighet. Den människan som alltid verkar vara på väg och som enligt mig ofta vill ha rätt på allt, ge råd, bestämma åt andra och gör allt för att synas och höras. Extremt skicklig och aktiv på ett för mig annorlunda sätt än det jag har och förmedlar.

Efter ett par minuter så känner jag mig mest stressad och osynlig. Jag inser att jag i mitt liv har en annan livsfilosofi. I tystnaden hör jag mer och i stillheten sker det mesta på ett medvetet plan för mig. Jag har en möjlighet att vara närvarande och fokusera med den kraft som är jag.

Min ANNOlogi är enkel . Jag vill leva närvarande med mig själv, samtidigt som jag observerar mitt yttre utan att fastna i det. Jag älskar våra olikheter och jag är, enligt majoriteten en driftig pionjär. Jag skapar alltid det jag vill. Däremot undviker jag att lägga min energi på det jag ogillar. Det jag ogillar kan däremot fascinera mig. Då skapar jag en nyfikenhet. Som det här med att jag ibland kan beundra ytlighet och flirtighet. Jag tror att om allt sker medvetet så är det lätt att flexa mellan dessa. Använda energin på ett extremt medvetet sätt. Det gillar jag. Den tanken kittlar mina sinnen. Wow!

Om vi alla är öppet ärliga med vår flirtighet, ytlighet och den vi är i alla sammanhang så skapar det ännu mer ärlighet enligt mig. Vi är genuina även i vår ytlighet. Kanske är det så att medvetenheten är en del av att vara ärlig. Vi hittar mer och mer hos oss själva då vi vågar möta våra egna frågor. När vi upptäcker hur vi själva träder fram med alla våra sidor. Både ytlighet och djuphet kan förmedlas ärligt. Ärlighet är ju bara ärlighet och kan inget annat vara. Lätt jö!

Jag fokuserar lätthet, glädje och jag vill vara genuin mot mig, dig och livet. Jag är tydlig med jag och du sortering och låter bli att värdera för att hellre observera och ställa frågor.

Jag försöker fånga det som är var jag än befinner mig utan att i förväg bestämma hur det måste vara. Min TILLIT och förmåga att hantera livet har lärt mig att se det osynliga.

Samtidigt så är jag en person som både hörs, syns och känns obekväm ibland.

Jag vågar följa min väg fullt ut. Lätt jö! Jag älskar att se hur varje hinder är en möjlighet och jag älskar att vara mig.

Älskar du att vara dig?

#blogg100 /2

  • Comments(0)//annosark.zentrab.se/#post87