Annos Ark

Annos Ark

Ögon som observerar - Ser

UtvecklingPosted by Anno Paananen 2015-03-09 19:57

När jag verkligen ser så ser jag mer än det ögat ser!

Jag älskar dagar då jag väljer att lägga mig själv helt och hållet åt sidan. Nu menar jag på sidan så att jag vilar helt och hållet från mina egna värderingar av allt jag ser och möter. Jag ger mig själv en stunds vila för att kunna lägga all min energi på det jag ser och möter omkring mig istället.

Jag verkligen älskar att se mer än det jag tror att jag ser och samtidigt få ta del av mer än det som egentligen är synligt.

För mig blir det som semester från mig själv. Somliga kanske anser att det är att fly och det kanske det är för just den personen som anser det. Mitt syfte är mer att ge mig ledigt en stund. Låta bli att tolka det jag ser och mer ta in allt jag ser.

Jag tror det är det som gör att jag känner att jag får energi i dessa möten där jag bara är med det som är. Låter allt ske som det sker och helt utan motstånd.

Idag har jag haft en seende dag. Kanske mer en upplevelse i naturen. Närvarande i stunden och mer en observatör än en aktör. Åtminstone två tredjedelar av dagen.

Jag älskar som sagt att se - det som är utan att värdera.

Lika mycket som jag älskar att leva och möta olikheter - Utan att värdera.

Jag älskar olikheter - det berikar mig - Jag älskar att omge mig av liv och se alla möjligheter som kommer till mig.

Idag har jag också sett nya möjligheter där ingen ser dem. Det betyder att jag förankrat förmågan att se möjligheter snabbare än hinder.

Jag ser kärlek var jag än är och anser att människan är fantastisk på att skapa - Där andra ser kamp och frustration ser jag hur det i sin tur skapar öppna dörrar och jag känner en enorm TILLIT och tacksamhet över att jag idag kan se trots att ingen annan ser.

Tack!

Kan du se mer än det du ser?


#blogg100 /6


  • Comments(0)//annosark.zentrab.se/#post91